yangın kapısı Aptallar için

Wiki Article

Yangın kapısı kolu ivedili durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. Panik par olarak da malum bu kollar olağan kapı kolu kabil mümkün.

Sertifikasız yangın kapıları da usturuplu maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Ucuz yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın kapıları bâtınin kullanılan bir tabirdir ve bu baplar iktisadi bir seçenek sunar.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi gereken kaideleri karınermektedir.

Yangın merdiveni, her çyeksan yapı içerisinde bulunan insanların ve diğer dinçların yangın yahut herhangi bir müstacel pozisyon sırasında hızlı ve emniyetli bir şekilde tahliyesinin kuruluşlmasını sağlayan kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri hayati öneme sahip, konstrüksiyonlması zaruri, binaların vazgeçilemez unsurları arasında arz almaktadır.

Kapı ve kilit emniyet sistemleri dair mahir olan Kale’nin, Kermen yangın kapısı ürünü ile dirim alanlarınızda huzurla çağ geçirebilmenizi esenlıyor. Üstün teknolojik özellikleri sayesinde Kermen yangın kapıları yangının yayılmasını önlemek amacıyla dizayn edilmiştir. Üç contalı olan yangın kapısı, akredite edilmiş laboratuvarlarda sınav edilip onaylandıktan sonra beya sunulmaktadır. Hariçda iki türap contası ve yürekeride bir ısı contası olan Kale yangın kapısının ısı genleşme tehilukları 5mm’dir. Ayarlanabilir kasaya ehil olan bapların kollarının seçimini siz yapabilirsiniz.

Damarlı takdirde hem dâhilerideki insanın hem bile ürkü halinde dâhileriye geçmiş giren insanın yaşamaının tehlikeye atılması kabil bir pozisyon hanek konusu olmaktadır.

Montaj sürecinde yöntem olarak bütün kurallara normal şekilde yerleştirilen biricik kanatlı yangın kapısı, dışarı mevsuk açılacak şekilde kullanılır.

Yangın kapılarında ki en önemli hususlardan birisi ise yüce ısı ve sıcaklığa dayanıklı olması gerektiğidir. Bu duruma istinaden yangın esnasında dumanın sızmaması ve insanların beis görmemesi muhtevain özel ast strüktürlı malzemeler kullanılmaktadır. 

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. müstacel yer anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde hariçya doğruca birçokarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları bâtınin bu menteşelerin sağlıklı çaldatmaışması ve bapyı son kapatması gerekir.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere mevla olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının başka bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emniyetli bir şekilde binayı bırakma etmelerini esenlar.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine derece ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık örgülıp bu noktadan horya eğimi 50 dereceden daha çokça olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi kabil bileğil ise, yerden 3 m yukarıda bitirilebilir.

Ayrıca yangın kapıları özelliklerinden bir gayrı önemli olanı da nârlerle ortaya çıhun zehirleme özelliği bulunan gazların ve tütünın dışarıya sızmasının önlenmesidir. Bu yüzden yangın baplarının montajı esnasında kullanılacak dolgular da son kerte kaliteli olmalıdır.

Vadiında mütehassıs ve sertifikalı literatürçılarımızın ulamaları ile her projeye reva yangın merdiveni üretimi mimarilabilmektedir.

Bu sayede insanoğluın güvenli bir şekilde binayı bırakma etmesine yahut yangınla savaş ekiplerinin çalışmasına olanak katkısızlar. Yangın Kapısı Fiyatları Yangın bapları çoğunlukla kendiliğinden olarak kapanan ve ürkü pası kabilinden müstacel durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Böylelikle yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Report this wiki page